Doutry Verzekeringen
Over ons
Doutry Verzekeringen, al 40 jaar tot uw dienst met raad op mensenmaat!
In 1977 startte Carlos Doutry als zelfstandig verzekeringsagent voor de Volksverzekeringen. Aanvankelijk te Staden, maar als snel waren we ook actief in Roeselare. In 1981 openden we een kantoor in Roeselare.

In 2004 verhuisden we naar ons nieuw kantoor in de Noordlaan, met uitgebreidere openingsuren om onze klanten nóg beter van dienst te zijn.
In 2014 werd het DVV kantoor van Gilbert Labaere, die met pensioen ging, overgenomen. Brecht Doutry fungeert vanaf dit moment als contactpersoon voor alle klanten uit Moorslede en Dadizele.

Brecht studeerde in 2006 af als bachelor in bedrijfsbeheer, optie financie- en verzekeringswezen in Hantal Kortrijk en was 8 jaar lang aan de slag bij Belfius Bank. Brecht is sinds 2014 het exclusief aanspreekpunt voor alle klanten van Moorslede, Dadizele en omstreken en is daarnaast ook aanwezig in het kantoor te Roeselare.

Op 01/04/2019 werd ook het DVV kantoor Passendale van Bernard Poullet door ons overgenomen. Klanten zijn welkom in het kantoor van Moorslede, en worden graag verder geholpen door Brecht.

Doutry Verzekeringen is dus met z'n jarenlange expertise hét aanspreekpunt voor al uw vragen omtrent verzekeringen en sparen & beleggen. Aarzel dan ook niet om ons te contacteren.

We geven u graag raad op mensenmaat! 

Carlos & Brecht
webdesign by digicreate.be