Doutry Verzekeringen
Voordelen

Waarom kiezen voor Doutry Verzekeringen?


Diepgaand advies
Deskundig advies en persoonlijk contact maken vaak het verschil.
We kennen onze materie tot in de puntjes en geven u graag uitgebreid advies bij elke dekking in uw polis. Zo maakt u gegarandeerd de juiste keuze en bent u altijd het best beschermd.

Wanneer we op een heel specifieke vraag het juiste antwoord niet onmiddellijk kennen, doen wij een beroep op ons uitgebreid specialistennetwerk.

We kennen onze klanten...
Na 39 jaar zijn wij geen anoniem kantoor waar klanten slechts nummers zijn. Zo verzekeren wij het beste advies op maat.

... en onze klanten kennen ons. 
Geen anonieme klantendiensten of verschillende contactpersonen. Bij Doutry Verzekeringen regelt je vertrouwenspersoon uw volledige dossier en volgt hij alle wijzigingen persoonlijk op. Ook bij een schadegeval kan je bij hem terecht!

Uitstekende service
Wij zijn altijd bereikbaar om op uw vragen te antwoorden. Sterker nog, we nodigen u graag uit om ons uw vragen voor te leggen. Op die manier vormen ze de start van een diepgaand gesprek.

Steeds bereikbaar
Doutry Verzekeringen is 24u/24 en 7d/7 bereikbaar. Ook als u een dringend probleem heeft buiten de openingsuren zijn wij telefonisch bereikbaar. Uw oproep naar het gewone kantoornummer zal automatisch doorgeschakeld worden naar uw vertrouwenspersoon!

Altijd nabij
Met kantoren in Roeselare en Moorslede vind je ons steeds in de buurt. Daarnaast komen wij voor ons persoonlijk advies ook graag bij u thuis langs.

Snelle schaderegeling
Bij een ongeval met uw wagen stellen wij onmiddellijk een schade-expert aan die de schade komt begroten. Na de expertise krijgt de garage de opdracht uw wagen zo snel mogelijk te herstellen. We beschikken zelfs over een netwerk van erkende herstellers waarbij geen onafhankelijk expert meer hoeft langs te komen. Op die manier wordt uw voertuig nog sneller hersteld.

Bij schade aan uw woning komen we zelf zo snel mogelijk langs. U bepaalt zelf door wie u de herstellingswerken laat uitvoeren, wij betalen de factuur volgens de polisvoorwaarden. Is de schade te omvangrijk dan laten we ook in uw brandverzekering een expert langskomen.

Ook voor uw andere schades doen wij het nodige om uw schadegeval zo snel mogelijk te regelen!

Wettelijke vereisten
Uiteraard voldoet Doutry Verzekeringen aan alle wettelijke vereisten om het beroep van verzekeringsagent te mogen uitoefenen. Wij volgen regelmatige opleidingen in diverse domeinen (verzekeringsproducten, wetgeving, informatica,...) en zijn geregistreerd bij de FSMA (Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten).

Raad op mensenmaat, geen holle slogan dus!
contacteer ons
webdesign by digicreate.be